Rikke og Morten 15-04-2023

Rikke og Morten sagde “ja” til hinanden på en smuk og solrig dag i Hobro Kirke. Jeg havde den ære at fotografere dem under vielsen og tage deres portrætter efterfølgende. Det var en dag fyldt med glæde og kærlighed, og jeg kunne mærke deres inderlige hengivenhed til hinanden.

Rikke var en smuk brud i sin hvide kjole, og Morten var en stolt og elegant brudgom i sit jakkesæt.

Efter vielsen tog vi nogle smukke portrætter af Rikke og Morten, og vi fandt nogle fantastiske steder i området at fotografere i. De var meget afslappede foran kameraet og virkelig udstrålede deres kærlighed til hinanden.

Gæsterne blev også opstilledet, for at tage et fælles billede. Det var en sjov og mindeværdig oplevelse for alle, og det resulterede i nogle dejlige billeder.

Efter ceremonien og portrætterne fortsatte festlighederne med en reception. Det var en fantastisk måde at fejre Rikke og Mortens kærlighed og deres nye ægteskab på.

Dagen var helt sikkert en uforglemmelig dag for alle. Vejret var smukt, og kærligheden var i luften. Jeg er så glad for at have været en del af denne særlige dag og for at have dokumenteret den med mine billeder.

Stemningsbilleder

Stemningsbilleder