Smukke bryllupper, foreviget af måske Nordjyllands bedste fotograf!

01

Patricia og Christoffer

Et fantastisk bryllup i smukke Løkken kirke efterfølgende portrætter på Løkkenstrand og i Vrendsted. Festen blev holdt i “Byens hus”
30 – 07 – 2022

"Morten tog billeder til vores bryllup og alle billeder er fantastiske! Morten er sjov og afslappende at være sammen med, samtidig med at han er topprofessionel. Han fik taget så mange gode stemningsbilleder til festen uden at man lagde mærke til ham og har fanget alle højdepunkterne. Kæmpe anbefaling herfra 🥰"
Christoffer Dyrbye Beeck Jensen
02

Elin og Alexander

I Øster Brønderslev kirke fik Elin og Alexander sagt ja til hinanden. I kirken var facebook.dk/fotografentoft på plads, eftterfølgende mødte jeg det smukke par ved fantastiske hotel søparken i Åbybro.

20 -08 – 2022

"Tack! Och tack för alla fantastiska bilder, ni lyckades verkligen fånga känslorna 🙏❤️"
Elin Hamstedt
03

Maja og Thomas

Maja og Thomas blev gift i lille, men smukke Serritslev kirke. Det var tydeligt en meget rørt far der fulgte sin datter op til en stolt Thomas. Efter den ceremonien var der billeder ved psykskoven i Brønderslev før turen gik til havefest i privaten i Serritslev. Tak for hjælpen til facebook.dk/Fotografentoft for billeddækning selvskabsbillederne

20 – 08 – 2022

"Kære Morten (og kasper) 1000 gange tak for en fantastisk oplevelse med jer. Vi har set lidt af billederne og de er bare magiske. Er igang med at downloade alle billeder, det tager lidt tid😉"
Maja Pedersen