Din professionelle fotograf

Om mig

Morten Vestergaard Friis - Den pædagogiske, fotograf håndværker

Bosiddende i Brønderslev på 9. år er jeg stolt far til to dejlige piger. Jeg bor sammen med min fantastisk og støttende kone, der til dagligt er folkeskole lærer. Jeg har sideløbende med mit fotografi arbejdet i børnehave, på special børnehjem og på et bosted for voksne med autismespektrumforstyrrelser. Jeg har taget en diplom i neuropædagogik og neuropsykologi. Samtidig med at have uddannet mig fotografisk ved at deltage i et hav af kurser og webinar, samt daglig søgen efter viden ved hjælpe af bøger, videoer og sparring fra kollegaer. 

Og nu med flere hundrede fotografering bag mig, står jeg stærkt som fotograf klar til at leverer den højeste kvalitet til en hver fotografisk opgave. Min spids kompetence er familie og bryllupsfotografi, som er mine helt store passioner. Men tro mig, du finder ikke en fotografisk opgave jeg ikke kan hjælpe dig med. 

Men hvad giver jeg mine kunder?
-Jeg giver mine kunder kvalitet, tryghed, professionalisme, kunde service og fair priser.
Man bliver kun blandt de bedste, når man er villig til at gå længere, gøre mere og altid forbedre og dygtigøre sig selv. Du finder ingen fotograf som jeg. Med min livserfaring favner jeg voksne som børn og smitter med ro og tryghed. Man siger at billeder siger mere end tusinde ord, derfor er det vigtigt at hvert et billede fortæller en god historie, og ikke bare er et øjeblik lokket af en slikkepind. 

“Det kommende brudepar der vil have det bedste, føle sig trykke og få mest ud af sine penge vælger mig. “
“Familien med friske børn, der har brug for tid, ro og tålmodighed for at finde sig til rette foran kameraet og samtidig ønsker naturlige, skarpe og flotte billeder, uden at skulle skære budgettet ind til benet, de vælger mig”

Priser og anerkendelser

I top 100 på verdensplan “Child photography” – Top 10% på verdensplan “Best of black & white” – Top 10% på verdensplan “Long exposure” – Top 20% på verdensplan “Weddings” – Top 20% på verdensplan “Smiles”

Lotte Brix
Lotte Brix
Læs mere
Mega god service, vi brugte Morten som fotograf til vores bryllup og søns barnedåb.. mega gode billeder!! Allerede dagen efter var de første billeder redigeret ❤️ Vi vil til enhver tid anbefale Morten.. Derudover har han lige lavet et logo til os ..
MoriNæver
MoriNæver
Læs mere
Meget professionel og super flot resultat
Mette L
Mette L
Læs mere
Stor og varm anbefaling herfra. Virkelig professionel
Berit Mogensen
Berit Mogensen
Læs mere
Jeg har haft en positiv oplevelse med Morten Friis. Han laver nogle flotte portrætbilleder. Morten kan sit kram. Han gjorde alt for, at jeg blev tilfreds. Han er hurtig til at få dem færdig. En meget behagelig fotograf, som gjorde alt for, at det skulle være en positiv oplevelse for mig, som syntes det er meget grænseoverskridende at blive fotograferet. Meget lyttende, forstående og empatisk. Vil helt klart anbefale ham til andre og jeg vil også selv gerne bruge ham igen.🙂
Kasper Svendsen
Kasper Svendsen
Læs mere
Fantastisk flotte billedet taget af en mand som kan sit felt, og som kan defineres som en ørn indenfor fotografering 👍
Janne
Janne
Læs mere
Fantastiske billeder vi fik taget til Viktors konfirmation! Morten er virkelig sød og meget behagelig at blive fotograferet af. Vi fik link til billederne tilsendt allerede dagen efter, vi fik dem taget! Morten får vores varmeste anbefalinger - vi bruger ham bestemt også en anden gang!
Rikke
Rikke
Læs mere
Morten tager så flotte og fine billeder i naturen - uanset årstid! Han er super dygtig til at få både voksne og børn til at føle sig godt tilpas foran sit kamera! Super flotte billeder, som bliver leveret digitalt og lynhurtigt! 😃👍🏻 De varmeste anbefalinger! 🤩
Birgitte Hjorth
Birgitte Hjorth
Læs mere
Morten er en dygtig fotograf, man føler sig rigtig godt tilpas i hans selvskab. Han er meget behageligt, jeg har brugt Morten flere gange, og det har været både været super sjovt, og meget professionelt alle gangene. Kan varmt anbefale ham 😃
Helle Rasmussen
Helle Rasmussen
Læs mere
Morten , har fotograferet os i dagplejen, han har stor tålmodighed og forståelse for børnene 🤗
Mette Berg
Mette Berg
Læs mere
Morten er simpelthen fantastisk som fotograf, men også til børn🥳😍 Vi fik fotograferet den bette, da hun var omkring de 9-10 mdr., og årstiden var i den kølige ende. Heldigvis var Morten hurtig og præcis samtidig med, at det ikke gik ud over kvaliteten af hans arbejde👏 Morten er så hjertevarm og virkelig let at tale med. Vi fik vores billeder ret hurtig, så vi kunne ikke være mere tilfredse. Kan varmt anbefale Morten🙂👏
Patricia Jensen
Patricia Jensen
Læs mere
"Morten tog billeder til vores bryllup og alle billeder er fantastiske! Morten er sjov og afslappende at være sammen med, samtidig med at han er topprofessionel. Han fik taget så mange gode stemningsbilleder til festen uden at man lagde mærke til ham og har fanget alle højdepunkterne"
Ida Jerlebrink
Ida Jerlebrink
Læs mere
Morten har lige fotograferet vores dreng i anledning af hans konfirmation. Da vores dreng har nogle udfordringer med bla autisme og add, var vi spændt på hvordan det ville forløbe. Men Morten var virkelig god til at møde vores dreng på en stille og rolig måde. Vores dreng løsnede hurtigt op og der kom nogle fantastiske billeder ud af det. Vi kan varmt anbefale Fotograf - Morten V. Friis
Magnus Nøhr Skovborg
Magnus Nøhr Skovborg
@steamcleaner
Læs mere
Super effektiv og kreativt! Brugte ca 2 timer med Morten og han havde massere ideer til at skabe de bedst mulige billeder og videoer 👌🏽 Virkelig behageligt selv for en der ikke normalt står foran et kamera. Og så taler resultaterne for sig selv ."
Tidligere
Næste
"Hvis det hele ikke skal være perfekt, Så lad det være værd at huske."

Morten V. Friis

Mine seneste opgaver

Sådan finder du den bedste fotograf til din opgave, tryk her

Maja og Thomas

20-08-2022 - Serritslev/Brønderslev

Naja med familie

22 - 10- 2022 - Brønderslev

Elin og Alexander

20 - 08- 2022 - Øster Brønderslev/Åbybro

Mette med familie

22 - 10 - 2022 - Brønderslev