Din professionelle fotograf

Om mig

Morten Vestergaard Friis - Den pædagogiske, fotograf håndværker

Bosiddende i Brønderslev på 9. år er jeg stolt far til to dejlige piger. Jeg bor sammen med min fantastisk og støttende kone, der til dagligt er folkeskole lærer. Jeg har sideløbende med mit fotografi arbejdet i børnehave, på special børnehjem og på et bosted for voksne med autismespektrumforstyrrelser. Jeg har taget en diplom i neuropædagogik og neuropsykologi. Samtidig med at have uddannet mig fotografisk ved at deltage i et hav af kurser og webinar, samt daglig søgen efter viden ved hjælpe af bøger, videoer og sparring fra kollegaer. 

Og nu med flere hundrede fotografering bag mig, står jeg stærkt som fotograf klar til at leverer den højeste kvalitet til en hver fotografisk opgave. Min spids kompetence er familie og bryllupsfotografi, som er mine helt store passioner. Men tro mig, du finder ikke en fotografisk opgave jeg ikke kan hjælpe dig med. 

Men hvad giver jeg mine kunder?
-Jeg giver mine kunder kvalitet, tryghed, professionalisme, kunde service og fair priser.
Man bliver kun blandt de bedste, når man er villig til at gå længere, gøre mere og altid forbedre og dygtigøre sig selv. Du finder ingen fotograf som jeg. Med min livserfaring favner jeg voksne som børn og smitter med ro og tryghed. Man siger at billeder siger mere end tusinde ord, derfor er det vigtigt at hvert et billede fortæller en god historie, og ikke bare er et øjeblik lokket af en slikkepind. 

“Det kommende brudepar der vil have det bedste, føle sig trykke og få mest ud af sine penge vælger mig. “
“Familien med friske børn, der har brug for tid, ro og tålmodighed for at finde sig til rette foran kameraet og samtidig ønsker naturlige, skarpe og flotte billeder, uden at skulle skære budgettet ind til benet, de vælger mig”

Priser og anerkendelser

I top 100 på verdensplan “Child photography” – Top 10% på verdensplan “Best of black & white” – Top 10% på verdensplan “Long exposure” – Top 20% på verdensplan “Weddings” – Top 20% på verdensplan “Smiles”

"Hvis det hele ikke skal være perfekt, Så lad det være værd at huske."

Morten V. Friis

Mine seneste opgaver

Sådan finder du den bedste fotograf til din opgave, tryk her

Maja og Thomas

20-08-2022 - Serritslev/Brønderslev

Naja med familie

22 - 10- 2022 - Brønderslev

Elin og Alexander

20 - 08- 2022 - Øster Brønderslev/Åbybro

Mette med familie

22 - 10 - 2022 - Brønderslev