KONFIRMATION 2023/24

Nordjyllands bedst bedømte fotograf, med flere hundrede fotograferinger bag sig og til en god pris!

KONFIRMATION 2023/24
Nordjyllands bedste fotograf, med flere hundrede fotograferinger bag sig og til en god pris!

Gør dig klar!

Din konfirmation bliver en dag, du vil huske for evigt. Derfor kan man ikke forberede (og glæde) sig nok til sin konfirmation. Men måske har du endnu ikke helt styr på fotografen til den store dag eller har du bare ikke fundet den helt rigtige? Her er jeg. En af Nordjyllands bedste fotografer, med et hav at fotografering bag sig fra spædbørn til bryllupper. Så stol trygt på mig, så du kan gå og hygge dig med forberedelserne til din konfirmation, helt uden at stresse. Kan jeg ikke selv varetage fotograferingen på din konfirmationsdag, har jeg et samarbejde med flere fotografer, så du ikke går tomhændet her fra.
5/5

Morten har lige fotograferet vores dreng i anledning af hans konfirmation. Da vores dreng har nogle udfordringer med bla. autisme og add, var vi spændt på hvordan det ville forløbe. Men Morten var virkelig god til at møde vores dreng på en stille og rolig måde. Vores dreng løsnede hurtigt op og der kom nogle fantastiske billeder ud af det. Vi kan varmt anbefale Fotograf – Morten V. Friis
/Ida Jerlebrink

Resultatet

Det er vigtigt at vælge den rigtige fotograf til konfirmationen. For som det er med bryllupper og konfirmationer, kan de ikke tages om. Dagen er den eneste konfirmationsdag man oplever så gå ikke på kompromis. Sidder din “skydegale” onkel klar med kameraet kan han være den rigtige for dig, men vær kritisk og overvej om han måske bare skal have lov til at fejre dig eller fotografere under festen, mens du får dine portrætter taget på bedste vis. Og husk, skulle onkel miste billederne, er der ingen back up.
Her garanterer jeg dine billeder i 1 helt år!

Fremhævet fotografering 2024